Wysłany: Czw Cze 01, 2006 4:57 pm Głosowanie na autora najlepszych avatarów i sygnaturek.
Postanowiliśmy dać Wam, użytkownikom naszego forum, możliwość wybrania autora najlepszych avatarów i sygnaturek w konkursie. Pierwotnie wyboru miało dokonać jury złożone z członków redakcji, jednak uznaliśmy, iż bardziej sprawiedliwie będzie, gdy to właśnie Wy wybierzecie.
Na konkurs "Stwórz najlepszą sygnaturkę i avatar o drużynie Chelsea Londyn" nadeszło ponad 40 prac z których po długich namysłach wybraliśmy 6 najlepszych . Niektóre z nadesłanych prac nie spełniały wymogów regulaminu, dlatego też nie mogły być brane pod uwagę przy wyborze.
Każdy zarejstrowany użytkownik serwisu ma prawo oddać głos na najlepszą jego zdaniem pracę. Autorzy są specjalnie przedstawieni anonimowo (w postaci numerków), aby nikt nie kierował się sympatiami do danej osoby, tylko rzeczywiście wybrał najlepszą jego zdaniem pracę. Wszystkie zachęty do głosowania na konkretną pracę, będą kończyć się banowaniem osoby, która to czyni. Na czas trwania głosowania rejestracja na forum zostaje wstrzymana. Głosowanie będzie trwało do 7.06.06 do godziny 20.00, wyniki ukarzą się zaraz po jego zakończeniu.
Przypominamy, że na zwycięzce czeka nagroda główna w postaci oryginalnego T-shirtu Chelsea Londyn ufundowanego przez Sklep Kibica oraz płytki DVD zawierającej ciekawostki dotyczące drużyny ze SB. Jakie ciekawostki zostaną umieszczone na płytce pozostawiamy zwycięzcy konkursu do wyboru spośród tych, jakimi dysponujemy a jest ich mnóstwo. W tej sprawie po konkursie zwycięzca skontaktuje się z Bartoszem org. konkursu.
Ale słabe te prace Szkoda, ze zapomnaiłem o tym konkursie - zrobiłem na poczatku maja 3 avki + 1 siga... Jeżeli chcecie to Wam moge przesłać (zgłaszam sie z tym zapytaniem do redakcji - jak coś to gg:5493384)
A co do mojego werdyktu:
Oddaje głos na wersje 4